FTF rondrit 18 maart 2023

 

Vrijdag avond, van af 19:00 uur, is iedereen reeds welkom bij Lewiszong transport, Grotestraat 11  6617 AH te Bergharen.  Bij lewiszong transport is voldoende plaats om de vrachtwagen te parkeren.

Voor die gene die vrijdagavond zijn gearriveerd zal er zaterdag morgen een ontbijt klaar staan. De mensen die zaterdag morgen aankomen bij Lewiszong transport, worden verwacht om 9:45 uur, de koffie is vers gezet en voor de hongerige maag zullen er broodjes klaar liggen.

Start van de rondrit volgt om 10:30 uur, we zullen een drietal vrachtwagen en auto musea aan doen, allen in de buurt van Bergharen, de rit zelf zal in kilometers niet te lang zijn.

Eindstation van de rit bevindt in Niftrik aan de Maas, Hotel Restaurant Hoogeerd, Maasbanddijk 10 6606 KB, we gaan hier met elkaar heerlijk eten en gezellig nadrinken, de kosten zullen hier voor eigen rekening zijn. Bij Hotel Hoogeerd is voldoende parkeergelegenheid voor de vrachtwagen combinaties.

Zondagmorgen gaan we met elkaar in het restaurant aan de ontbijttafel, tijdstip hiervan wordt zaterdagavond medegedeeld. Na het ontbijt kan een ieder haar eigen weg volgen.