FTF rondrit 2017!

ingevoerd op 17-03-2017

Het is bijna zo ver, de FTF rondrit van 2017 wordt volgende maand gereden. Het beloofd een interesante rit te worden, hierbij de uitnodiging voor de leden. Mochten er liefhebbers willen komen kijken die geen lid zijn, dan is dat geen enkel probleem.

 

Graag willen we je informeren over de FTF rondrit die is op zaterdag 22 April  a.s. en in zuid-oost Brabant zal plaatsvinden .

Wat betreft de route voor de rondrit en de activiteiten gedurende de rondrit zullen de deelnemers op een later tijdstip geïnformeerd worden . Wel  kunnen hierbij al enkele huishoudelijke en organisatorisch opmerkingen gemeld worden :

Verzamelplaats voor de rondrit is “ De Heidebloem Ranch “ gelegen aan  Snoertsebaan 8 , 5757PB te Liessel , waar ruime , maar onverharde parkeergelegenheid is voor de vrachtauto’s .Het is mogelijk om al op vrijdag avond op deze locatie te arriveren , dit dient dan wel tijdig aangegeven te worden , er is dan eventueel s’ avonds de gelegenheid om iets te eten of drinken .De Heidebloem Ranch heeft geen gelegenheid tot overnachten , deelnemers zullen in eigen FTF of eigen slaapgelegenheid moeten overnachten , of in een hotel -gelegenheid in een nabij dorp .Wel kan bij overnachting in de morgen ontbijt gebruikt worden , voor  degenen die vrijdag arriveren op zaterdagmorgen en voor degenen die zaterdagavond blijven op zondagmorgen , kosten a 7 euro p.p. , graag dit wel tijdig aanmelden.

Op zaterdag zal de rondrit gereden worden waarna bij terugkomst bij de Heidebloem Ranch de gelegenheid is om deel te nemen aan een barbecue , waarvoor de kosten 16 euro p.p. Drank is voor eigen rekening  .

Op zondagmorgen is er gelegenheid om na het ontbijt nog enige tijd na te kletsen waarna iedereen hopelijk nagenietend van een interessante en plezierige rondrit weer huiswaarts kan keren .

Graag willen de organisatoren aan allen die willen deelnemen aan deze rondrit door het fraaie Brabantse land en waarschijnlijk een stukje Noord-Limburg om dit tijdig kenbaar te maken , in ieder geval  voor  8 April, tevens graag aangeven met hoeveel personen deel genomen wordt .Aanmeldingen graag per mail naar : g.veldman@kpnmail.nl

De organisatie hoopt op een groot aantal aanmeldingen , en dat de weergoden ons goed gezind zijn !

Wij horen graag van Jullie !!

 

Met vriendelijke groet ,

Gerald Veldman.

Ger Spetgens .

ftf rondrit ftf rondrit
ftf rondrit2 ftf rondrit2
ftf rondrit3 ftf rondrit3
ftf rondrit4 ftf rondrit4